Dün gerçekleşmesi gereken başkan Dursun Özbek-Mustafa Denizli görüşmesi, bugüne ertelendi ama kesin olan şu ki Galatasaray'daki üçüncü Denizli dönemi fiilen sona erdi.

Taraftarın geldiği günden bu yana soğuk baktığı Denizli'nin yönetimdeki kredisi 2-1'lik Mersin yenilgiyle bitmişti. Sözleşmede yazan 4.5 milyon dolar nedeniyle yönetim görevden almayı düşünmedi ve hocanın istifasını bekledi. Lazio maçlarında başlayan 'İstifa' tezahüratları Gaziantep'te "Mustafa Denizli rezil ettin sen bizi!" şeklini alınca tecrübeli teknik adam, soyunma odasında başkanı Dursun Özbek'i aradı ve istifa kararı aldığını açıkladı.

Gaziantep'ten İstanbul'a dönüş uçağı cenaze evini andırdı,yolculuk boyunca ne Denizli'nin ne yöneticilerin ne de futbolcuların sesi çıktı...

Denizli, İstanbul'a dönüşte takım otobüsüne bile binmedi ve dün de tesislere gelip oyunculara veda etti ve "Hakkınızı helal edin. Kısmet böyleymiş" ifadelerini kullandı.

Roma'dan tatilden dönen Dursun Özbek ise dün TT Arena'ya gelip aralarında Fatih İşbecer'in bulunduğu bir grup yöneticiyle kriz toplantısı yaptı. Denizli'nin istifası kabul edildi ve çözüm yolları masaya yatırıldı.

1.9 MİLYON DOLAR KAZANDI
Sezon ortasında Galatasaray'a bir buçuk yıllık imza atan Mustafa Denizli'nin sözleşmesinde toplam 4.5 milyon Dolar kazanacağı yazıyordu.

Sarı-kırmızılı kulüp imzayı atar atmaz tecrübeli hocanın hesabına 1.5 milyon Dolar yatırdı. Ocak ayından itibaren başlamak üzere de kalan 3 milyon Dolar 200'er bin Dolar'lık eşit taksitlere bölündü ve Denizli'nin hesabına 400 bin Dolar daha geçildi. Kurt hoca lig ve Avrupa'ya havlu atılan 3 ay içerisinde 1.9 milyon Dolar kazandı.