SunExpress’in anasponsor olduğu ’SunExpress CUP 1’ futbol turnuvasının basın toplantısı Antalya’nın Serik İlçesi’ne bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya Otel’de yapıldı. Toplantıya, SunExpress Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu, Augsburg’lu futbolcu Halil Altıntop, Gaziantepspor İdari Menajeri Erhan Yüksek, FC St. Pauli ve FC Kaiserslautern takımlarından temsilciler katıldı.

SunExpress Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu, 2 yıl boyunca Almanya’da düzenlenen turnuvanın bu yılki ayağının Belek’te yapılacağını ve yarın başlayacağını söyledi. Takımlara başarı dileğinde bulunan Bahtoğlu, turnuvanın ilk maçında FC St. Pauli ve FC Kaiserslautern, ikinci maçında ise Gaziantepspor ile Augsburg’un karşılaşacağını aktardı.

Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Halil Altıntop ise Trabzonspor’da çok iyi bir dönem geçirdiğini kaydetti. Türkiye liginin çekişmeli geçtiğini vurgulayan Halil Altıntop, "4 takım kıyasıya mücadele ediyor. Tabi ki kardeşimin takımı Galatasaray’ın şampiyon olmasını isterim" diye konuştu.