Milliyet gazetesinin haberine göre; Başakşehir takımına 4-0 mağlup olan Galatasaray'da Hamit Altıntop takım arkadaşlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. 

"Yüzleşme" çağrısı yapan tecrübeli futbolcu takım arkadaşları Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Olcan Adın ve Yekta'yı karşısına alarak gecenin 2'sine kadar toplantı gerçekleştiren Hamit Altıntop, takım arkadaşlarıyla eğer bir sorun varsa bunu konuşarak çözmeleri gerektiğini söyledi. "Kimin kiminle sorunu varsa, bir an evvel çözelim ve şampiyonluğu düşünelim" diyen deneyimli futbolcu takım arkadaşlarına yüzleşme çağrısında bulundu.

Selçuk İnan'a dönerek "sorun ne?" diye soran Hamit Altıntop, Selçuk İnan'dan "Örneğin Felipe Melo.. Kendisine oynuyor" cevabını aldıktan sonra "Gidelim konuşalım. Sorunu yüz yüze konuşarak çözelim." cevabını verdi.  

Daha sonra konuşmasına devam eden Hamit Altıntop, "Hoca ağır antrenman mı yaptırıyor? Onu da yine konuşarak halledelim. Bu sorunların hiçbiri konuşmadan hallolmaz. Avrupa'da bu kadar para kazanamayacağımızı biliyorsunuz. Toparlanalım, kendimize gelelim ve takımı şampiyon yapmak için elimizden geleni yapalım" diyerek takım arkadaşlarıyla olan konuşmasını sonlandırdı.