Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Medicana Sivasspor'u 4-1 yendikleri karşılaşmada çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, sarı-kırmızılı futbolcuların çok iyi bir performans ortaya koyduğunu belirterek, "Her şeyden önce sahada inanılmaz bir performans sergileyen futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Müthiş bir performans gösterdiler ve 4-1 gibi net bir galibiyet elde ettiler. Sivas'a rahat gideceğiz. Onun için teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum. İyi bir maç oldu" dedi.

Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs'ta yapılacak seçimli olağan genel kurulunda hiçbir başkan adayının listesinde yer almamasıyla ilgili bir soru üzerine Albayrak, şunları kaydetti:

"Önemli olan Galatasaray'ın şampiyonluğu, seçimler olur gider. 8-9 ay önce biz yoktuk. Geldik, Allah'a şükür şu an şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray. Önemli olan şampiyonluklar. Galatasaray'da üç başkan adayı var. Başkan adaylarına başarılar diliyorum. Hepsi Galatasaray için ter dökecek. Ben nerede olursam olayım daha güzel şeyler yapacağım. Kimse merak etmesin. Bir müddet dinlemem gerekiyor. Mesela geçen sene Hamit ameliyat oldu ve daha formda döndü. İnşallah ben de çok daha formda döneceğim. Kim kazanırsa kazansın yanında olacağız, destek vereceğiz."