Galatasaray’dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu, ilk kez konuştu! Telegol programına konuşan Hamzaoğlu, yönetime kırgın olmadığını ve futbolcuların ayrılıktan sonra kendisini aradığını belirtti.
Hamzaoğlu’nun sözleri şöyle;

“Hayırlı olsun… Ya işte söylediklerini ben söyledim. Umut ile yaptığım konuşmayı yanlış bulduklarını söylediler… Böyle bir karar aldıkları için saygı duyuyorum. Yönetime, Umut sözlerimle sizlere destek olduğum için konuştum dedim ancak onlara hayırlı olsun dedim.

Yönetim bana Podolski ve Melo hakkında bir şey demedi. Daha sonra her şeyi anlatırım. Melo kendi gitmek istedi zaten.

“YÖNETİMİ NEDEN EZEYİM?”

Ben yönetimi neden ezeyim? Benim ne gücüm var. Galatasaray yönetimini nasıl ezebilirim? Bana bunun ne faydası var? Olur mu böyle bir şey…
Umut Bulut konusunda benim söylediklerim farklı, alınan mesaj farklı. Onun için algılar farklı. Bu yüzden aldıkları karar doğru demek, saygı duyuyorum. Olay sadece başarı ve başarısızlık değil. Beraber çalışmak bir uyum ister. Demek ki uyum sağlayamadık. Yönetim uyum sağlamak istediği bir isimle çalışmayı ister. Benim bildiğim bu kadar. Fazla da yorum yapmak ister. Galatasaray için hayırlı olsun.

“FUTBOLCULAR ARADI, KONUŞTUK”

Bu sezon başka bir yerde çalışmayı düşünmüyorum. Dinleneceğim. Futbolcular üzüldü. Arayanlar oldu. Bir gün sonra da vedalaştık. Onlar da üzüldü zaten ama onların yapacak bir şeyleri yok. Onlar bu kulübe en iyi hizmet etmesi gereken kişiler. Arkamdan yas tutmalarını beklemiyorum. Oyuncularıma da yöneticiler de teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.
Keşke güvenmeseydim diye bir düşünceye sahip değilim. Çalıştığım insanlara her zaman güven duydum. Hiçbir zaman da güven duyduğum için pişman olmadım.”