GALATASARAY TUDOR İLE ANLAŞIYORSA...

’Fenerbahçe Hamza Hamzaoğlu ile anlaşacak’ iddialarından sonrasında deneyimli teknik adam StarSpor’a oldukça mühim açıklamalarda bulunmuş oldu. Geçtiğimiz haftaya kadar ‘Ben Galatasaray’a mâl olmuş biriyim bizi sevenleri üzmeyelim’ düşüncesine haiz bulunduğunu ifade eden Hamzaoğlu, Tudor’un sarı kırmızılı kulübe imza atmasından sonrasında bu düşüncesini değiştirdiğini, Fenerbahçe camiasına hakikaten sıcak baktığını söylemiş oldu.

İşte Hamza Hamzaoğlu’ndan Fenerbahçe açıklaması…

BEN GALATASARAY'DA VE BURSA'DA KÜÇÜKKEN FENERBAHÇELİYDİM AÇIKLAMASINI YAPMIŞTIM

Beni Fenerbahçe benzer biçimde büyük bir camiaya yakıştırdıkları için teşekkür ederim fakat oranın hocası bana nazaran Aykut Kocaman’dır. Eğer Aykut hoca Konyaspor’da devam edecek ve Fenerbahçe Kulübü bana bir teklifle gelirse doğal olarak ki sıcak bakarım. Aslına bakarsak geçtiğimiz haftaya kadar ‘Ben Galatasaray camiasına mâl olmuş biriyim, bizi sevenleri üzmeyelim’ düşüncesi içerisindeydim fakat boşta olmama ve Galatasaray ile büyük başarılar yakalamama karşın başka bir teknik insanla anlaşılması beni açıkçası kırdı. Artık fikrim hakikaten değişti, sonuçta ustalaşmış insanlarız ve futbola güzellik katmak istiyoruz, Fenerbahçe’den bu şekilde bir teklif alırsam sıcak bakabilirim.

YURT DIŞI DA OLABİLİR
 
Türkiye’de birçok ekibi çalıştırdım ve neredeyse hepsinde belli bir başarı yakaladım, yurt dışı tekliflerine daha sıcak bakıyorum. Bir Almanya, bir İtalya ya da bir Fransa olabilir.

Levent GÜLTEKİN / StarSpor