Genç hoca, "Konya evinde 6 maçta hiç yenilmedi, 1 gol yedi. Bol şut atın" dedi ve ekledi: "Konya'yı geçersek Mersin ve G.Birliği maçlarını da alırız, BJK önüne liderlik için çıkarız."

Galatasaray, Torku Konya deplasmanını oldukça kritik viraj olarak görüyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Arsenal maçı sonrası mental olarak düşen oyuncularını ayağa kaldırmak için uğraşırken Konya'yı çalıştıran Aykut Kocaman'ın şifrelerini de çözdü. Hamzaoğlu, ayrıca 4 Ocak'taki Beşiktaş derbisi öncesi 3 haftalık galibiyet serisi istedi ve 15. hafta sonunda 34 puan hedefi çizdi.

HAMZA HAMZAOĞLU 

BOL BOL ŞUT ATIN

Genç teknik adam, Torku Konya maçı için takımına şu uyarılarda bulundu: "Konya'nın Aykut Kocaman ile sahasındaki performansı ortada. 6 maçtır yenilmiyor ve çoğunlukla kazanıyorlar. Üstelik bu seride 1 gol yediler. Bu psikolojik avantajlarını kırmamız gerek. Bunun için de bol hücumcu ile oynayacağız ve ilk yarı işi bitireceğiz. Özellikle sizlerden bol şut atmanızı istiyorum."

LİDERLİĞİN KODU 34

Ligde 4. yıldızı isteyen G.Saray'ın hocası, ayrıca "Konya deplasmanı kırılma maçı. Kazanırsak kocaman bir adım atarız. Ardından Mersin İY ve G.Birliği maçlarında seriyi sürdürürsek Beşiktaş maçına en kötü ihtimalle liderliğe ortak olmak için çıkarız. Bu da devreyi lider bitirmek" ifadelerini kullandı.