Hamza Hamzaoğlu'nun "Uğur Demirok seçeneklerimizden bir tanesi" açıklamasından sonra dikkatler sarı kırmızılı yönetimin, ara transfer dönemindeki aksiyonlarına çevrilirken, daha önce Galatasaray'ın gündemine gelen Uğur Demirok için, başarılı futbolcunun temsilcisi Uğur Abadan önemli açıklamalar yaptı. 

UĞUR BÜYÜK KULÜPTE OYNAMAK İSTİYOR

Radyospor'a konuşan Abadan, “Galatasaray’dan şu anda bizi arayan yok. Kulübü de arayan olmadı. Uğur’un mukavelesi sezon sonunda bitiyor. Şu anda sözleşmeyi uzatmayı düşünmüyoruz. Şu anda Akhisar açısından yapılabilecek en iyi şey, para kazanarak ya da takas karşılığı Uğur’un transferini sağlamasıdır. Tabii ki yönetimin vereceği bir karar; ama Akhisar yönetimin bu ay içerisinde olabilecek bir transfer gelişmesi konusunda katı olacağına inanmıyorum. Uğur da Akhisar’ı çok seviyor. Kulübüne para kazandırarak gitmek istiyor” dedi.

HANGİ KULÜP ONA İSTİYORSA O KULÜBE GİDECEK

Trabzonspor’un Uğur konusunda yaptığı teklif hakkında yorum yapamayacağını belirten Abadan, “Büyük takımlardan gelen teklif olduk. Bu teklifi de Akhisarspor’a ilettik. Bundan sonraki süreç Akhisar’la isteyen takım arasında çözülecek. Kulüpler anlaşırsa tabii ki büyük takımda olmak istiyoruz; ama olmazsa Akhisar formasını sezon sonuna kadar giyecek. Ama istediğimiz Ocak ayı içerisinde büyük takım forması giymek istiyor. Uğur kendisini hangi takım istiyorsa demek ki Uğur’a o kulüp ihtiyaç duyuyor. Uğur da kendisini isteyen kulübe transfer olmak istiyor” dedi.