Samanyolu Haber'e gündeme dair açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, bu sezonu güzel bir sonla noktaladıklarını hatırlatarak, "Bizim göreve gelmemizle birlikte takım toparlandı. Herkes hep birlikte hedef birliği yaptık. Camia ile de kenetlenince kolay olmasa da hedefe ulaşabildik. Sezonu güzel bir sonla noktaladık. Önümüzdeki yıllarda bizi zorlu bir süreç bekliyor" dedi.

"KALICI İŞLER YAPMAK İSTERİM"

Teknik direktörlük kariyerinde bundan önceki yıllarda kısa süreli sözleşme yaptığı fakat Galatasaray ile üç yıllık bir sözleşme imzaladığının hatırlatılması ve Galatasaray’ın Alex Ferguson’u olmak ister misiniz? sorusuna ise Hamzaoğlu, "İnşallah öyle bir şey olursa zaten hep başarılı olmuşuz demektir. Kulüp için bizim için güzel bir şey olur. İnşallah Alex Ferguson gibi uzun yıllar kalacak işleri yapmak bize nasip olur. Herkes Alex Ferguson olmak ister ama önemli olan ona layık olacak işleri becerebilmektir" dedi.

"AVRUPA'DA DA BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ"

Galatasaray’da göreve geldiği süre zarfında Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası’nı kazanmayı başaran deneyimli teknik adam, Avrupa kupalarında da başarılı olabilmek için çalışacaklarını kaydetti. Hamzaoğlu, "Avrupa’da başarılı olmak istiyoruz. Ancak başarılarda aceleci olmak doğru değil. Adım adım başarıları yakalarsak daha sağlam çıkmış oluruz. Yine o noktalara uluşmak için sabırlı olmak lazım. Kalıcı ve emin adımlarla yolumuzda yürüyeceğiz. Hep birlikte başarıya ulaşmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

"BİRKAÇ OYUNCU ALACAĞIZ"

Yeni sezonda takıma yapılacak transferler hakkında da açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, "Transfer konusunda planlama yaptık. Gidecek ve kalacak oyuncularla konuşacağız. Sözleşmesi bitenlerle mukavele imzalayacağız. Birkaç oyuncu alacağız. Ben oyuncularımdan memnunum. Hiç transfer yapmasak bile Şampiyonlar Ligi’nde bir yerlere varırız. Mevcut kadroya sadece takviye yapacağız" diye konuştu.

Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mert Günok ile ilgilendiklerini ve Mert Günok’un kendilerini tercih etmesi halinde transferi oturup konuşacaklarını kaydetti.