En önemli gelişme başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ile anlaşamayan sportif direktör Cüneyt Tanman'ın görevinden ayrılması oldu. Melo'nun, İnter'e transfer olma konusu da gündemi oldukça meşgul etti.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise iki bölüm halinde yaptıkları çalışmaların olumlu geçtiğini söyledi.

Tek sıkıntılarının parça parça bir araya gelmek olduğunu belirten genç hoca, “İlk kampa bayağı eksik gittik. Milli oyuncuların izinli olup geç katılması takım olarak az süre beraber olmamıza neden oldu. Hazırlık maçları her zaman aldatıcı olur. Açıkçası bu kadar kısa sürede erken form tutmalarını beklemek olmaz. Ayrıca ben de bu kadar erken form tutmalarını istemiyorum. Ligin 3. haftasına kadar en yüksek performanslarına ulaşacaklarına inanıyorum. Geçen sezonun son 6 haftasına kadar rakibe göre oynuyorduk. Ama son haftalar sadece skor için oynadık. Kampta oyuncularıma yoğun yükleme yaptık. Kendilerini zorlayıp sakatlık yaşamalarını istemiyorum. Ama takımımız daha iyi olacak.” dedi.

"2 TRANSFER GELECEK"

Yeni transfer Podolski'nin daha iyi olacağına inancını dile getiren başarılı çalıştırıcı, “Biz Podolski'yi yıldız olduğu için değil, çok iyi ve örnek bir futbolcu olduğu için aldık. Henüz yüzde yüz seviyede değil. Ama daha iyi olacak. Kendisinden çok memnunum.” diye konuştu. Bazı oyuncularla yollarını ayıracaklarını kaydeden Hamzaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kadroyu 28'de tutmam lazım. Ayrıca bir stoper ve yedek kaleci transfer edeceğiz. Başkan ile bir araya gelerek hem takımdan göndereceğimiz oyuncuları hem de kulübümüzün imkanları dahilinde takviye yapacağımız bölgeleri konuşacağız.”

"MELO YENİ HEYECAN ARIYOR"

Rodriguez'in alınmasının Melo'nun İnter'e transfer konusuyla alakası bulunmadığını aktaran Sarı-Kırmızılıların teknik patronu, “Bizim takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Takıma katkı verebilecek bir oyuncu. Melo'nun da sözleşmeli oyuncumuz olduğunu söylüyorum. Mukavelesi devam ediyor. Henüz biten bir şey yok. Ben sürecin en başından kendisine de söyledim. ‘Biz senden memnunuz, şampiyonlukta katkın büyük.' dedim. O da bana, ‘Burada 4 sezondur oynuyorum. 3 şampiyonluk yaşadım, takım olarak 4. yıldızı taktık, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olduk. Ama artık farklı heyecanlar yaşamak istiyorum, yeni heyecanlar arıyorum.' dedi.

Benim için futbolcumun mutlu olması lazım. Ama bakın bizimle Türkiye'de.” ifadelerini kullandı. Öte yandan teknik heyet ve futbolcular dün özel bir hastanede sağlık taramasından geçti.