Galatasaray'da futbolcular dün akşam Eskişehirspor-Fenerbahçe maçını izlemek isteyince Hamza Hamzaoğlu, 18:00'de başlaması planlanan son idmanı yarım saat erkene çekti.

Ancak Gaziantepspor maçı öncesi bu uygulama bozuldu. Eskişehir- Fenerbahçe maçını izlemek isteyen futbolcular, idmanı 17:30'a aldırdı. Dün 18:30'a kadar çalışan sarı-kırmızılı takım tesislerde akşam yemeğini yediği sırada da Fenerbahçe'nin maçını televizyondan takip etti. Bu arada Trabzon deplasmanında kulübeden çıkamayan Bruma Gaziantepspor maçıyla formasına kavuşuyor. Umut'un sağ açıktaki performansından memnun kalmayan Hamzaoğlu, Portekizli genç isme şans verecek.

Aslan 36 günde 9 maça çıkacak

Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı sonrasında bir hafta ertelenen lig maratonundaki yoğun fikstür, Kupa'da da yoluna devam eden Galatasaray'ı yoracak. Galatasaray 36 gün içinde lig ve kupada toplam 9 maça çıkacak. Gaziantepspor maçı ile bugün başlayacak maraton, 31 Mayıs'ta Rize'de sona erecek. Cimbom kupada finalist olursa, 3 Haziran'da da Bursa'da final maçını oynayacak.