Maçı değerlendiren Hamza hoca, "Her zaman umut vardır. Sivasspor da burada son umudunu canlı tutacaktı, bekliyorduk. 2-0'dan sonra daha fazla istek oldu, hedefe ulaştılar. Burada belki maçı kazanamadık ama, inanılmaz bir mücadele ortaya koydular. Hepsini tebrik ediyorum" dedi.

Penaltı pozisyonu hakkında da konuşan genç teknik adam, "Yasin'in söylediğine göre penaltı var, ama bilemiyorum. Onlara çok fazla takılmaya gerek yok. İyi mücadele oldu ve Sivas da çok istedi maçı. İyi de oynadılar ve turu kazandık. Tebrik ediyorum. Bazı oyuncularımızın sıkıntıları vardı ufak tefek onları getirmedik. Pazar gününe iyi şekilde hazırlanacağız." sözlerini kullandı.

EMRE ÇOLAK'IN AÇIKLAMALARI

Emre Çolak, zorlu geçen mücadelede istediklerini aldıklarını söyleyerek, "Yapmaları gereken tek şey mücadeleydi, onu da yaptılar. Bizim tek eksiğimiz çok pozisyon verdik. İstediğimizi aldık, final maçımız kaldı, onları da alıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş maçını da değerlendiren Emre, "Bütün derbiler zorludur, bunun farkındayız. Bizim için tek yol kazanmak, bunun bilincindeyiz. İnşallah onu da alıp, son maçımızda da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.