Bu sezon Premier Lig'de Chelsea'nin oynadığı 10 karşılaşmada forma giyip, sadece 2 gol atabilen Diego Costa'nın performansından memnun olmayan Teknik direktör Mourinho'nun listesinde yer alan 3 forvetten birinin, Galatasaray'ın da yaz transfer döneminde almak istediği Oumar Niasse olduğu iddia edildi.

CHELSEA MALİYET AÇISINDAN AVANTAJLI

Jose Mourinho'nun Napoli'nin golcü oyuncusu Gonzalo Higuain ve Lyon'da forma giyen Alexandre Lacazette ile de ilgilendiği belirtilirken, İngiliz basını yüksek maliyeti nedeniyle ara transfer döneminde Chelsea'nin alternatif isim olarak Lokomotiv Moskova'da oynayan Oumar Niasse'yi de gündeminde tuttuğunu haberlerine taşıdı.

KULÜBÜ DE İLGİYİ DOĞRULAMIŞTI

İngiliz basınının bu iddialarının ardından akıllara geçtiğimiz hafta Lokomotiv Moskova cephesinden yapılan açıklamalar geldi. Lokomotiv Moskova Sportif Direktörü Kirill Kotov, transfer konusunda açıklamalar yaparken İngiltere'den golcü oyuncu ile ilgilenenler olduğunu doğrulaşmıştı. Kotov yaptığı açıklamada ''Görüşmelerimiz var ancak elle tutulur bir şey yok. Sadece İngilizler değil, başka büyük kulüpler de var'' ifadelerini kullanmıştı.

Oumar Niasse ile Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarı üzerine Galatasaray'da yaz transfer döneminde yakından ilgilenmiş ancak bu transfer sonuçlanamamıştı.