Galatasaray'ın Arsenal'a 4-1 yenildiği maç sonrası Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu. Teknik direktör olarak kariyerindeki ilk maçına çıkan Hamzaoğlu'nun maç sonu yaptığı o açıklamalar;

"Net bir skorla mağlup olduk bugün ama ilk yarıda istediğimiz gibi oynamadık. Bugün oyuncularımdan skordan ziyade sahada yapmamız gereken doğru şeyleri yapmamızı istedik. İlk yarıda yapamadık. Bazı oyuncuları daha iyi gördük. Bu yönden iyi oldu. İddiamız olsaydı bu maç ve durum çok farklı olurdu, daha farklı çıkardık. Son 2 maçımızda bir şeyler oturttuk bugün de o şeyleri pekiştirmek için böyle çıktık.

Wesley Sneijder zaten bugün kaptan olarak çıktı maça ve takımın kaptanıydı. Buna bağlı olarak sorumluluk aldı, çok iyiydi ve çok güzel bir gol kaydetti ama diğer oyuncularımı da ayıramam.

Muslera'nın bir sakatlığı yok. Ama Sinan'ın sözleşmesinde bir madde var, en az 5 maç oynatmak zorundayız devre arasına kadar. O yüzden böyle bir tercihte bulunduk.

İsabetli şut çekmek bir haftada düzelecek, olacak bir şey değil. Alışkanlık meselesi ve bu konuda sürekli olarak çalışıyoruz. Ve bu konuda çalışmaya da devam edeceğiz. Takımda son senelerde giden oyuncuların yanı sıra önemli değişiklikler oldu. Önümüzdeki seneler doğru transfer yapmalıyız.



Galatasaray bu sezon ve son maçta Avrupa'daki rakiplerine cevap vermedi ama bundan sonraki hedefimiz rakiplerine üstünlük kuran bir Galatasaray kurmak, bunun için çabalayacağız ve hedefimiz bu olacak.

Taraftarlar beni çok duygulandırdı. Çok teşekkür ederim. Onlar bizi bu şekilde desteklemeye devam etsin. Allah bizi taraftarlarımıza karşı mahcup etmez inşallah. Bugün çok iyiydiler, Allah taraftarımızı başımızdan eksik etmesin…"