Sarı-kırmızılı ekibin eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder’in hem Antalyaspor, hem de Atletico Madrid maçları sonrası kendisini ima eden eleştirilerine yanıt verdi.

Başarılı çalıştırıcı, “Açıklamaları duyduktan sonra yaşadığım üzüntüyü inanın anlatamam. Demek ki bu camiadan ayrılmam hayırlı olmuş. Bu kadar kötülük yaptığım bir takımda daha fazla kalmamam gerekirmiş. Sneijder aslında her şeyi çok doğru aktarıyor. Onun sözlerini iyi okuyabilen gerçekleri çok daha net görebilir. Bu yaptırılan açıklamayı hiç hak ettiğimi düşünmüyorum. Sneijder ile aramızda son ana kadar hiçbir problem yaşanmadı. Benimle ilgili benzetmeleri hâlâ arşivlerde duruyor. Daha fazla konuşup camiaya zarar vermek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrılmadan önce Başkan Dursun Özbek ile Sneijder’in bir araya geldiği öğrenildi. Hollandalı yıldızın bu görüşmede sıkıntılarını dile getirdiği, Hamzaoğlu’na yönelik beklenmedik sert çıkışı da maçtan sonra başkanın bilgisi dahilinde yaptığı ileri sürüldü.