3 kupalı müthiş sezonun ardından 2015-16’ya Sivas beraberleğiyle başlayan G.Saray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, öğrencilerini Osmanlıspor maçına motive etmek için ateşli bir konuşma yaptı. Pazar akşamı Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen son antrenmandan önce futbolcularını etrafında toplayan genç çalıştırıcı, onlardan Sivas’ı unutmalarını istedi. 

Türk Telekom Arena’da alacakları bir galibiyetin tüm olumsuz havayı dağatacağına inandığını belirten Hamzaoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

‘FUTBOLDA DÜN ASLA OLMAZ!’

"Kendi taraftarımız önünde bu sezon ilk kez çıkacağımız için bizim için lig daha yeni başlıyor desek yeridir. Arna’nın coşkusu her zaman çok farklı olur. Bunu benim kadar siz de biliyorsunuz. Evimizde alacağımız galibiyetle hem Sivas deplasmanında alacağımız beraberliği unutturalım hem de güzel futbolumuzla bizi statta ve TV başında destekleyenlerin yüzlerini güldürelim.

Ne kadar 
büyük  başarılar kazanırsınız kazanın, futbolda ‘dün’ diye bir şey olmadığını unutmayın. Bunu Sivas’tan sonra yapılan eleştirilerle bir kez daha gördük. Geçen sezon da zaman zaman böyle dönemlerde geçtik ama inandık ve sezon sonunda kupayı müzemize götürdük.

Şimdi futbolumuza laf söyleyenlere en güzel yanıtı verme zamanı. Bunu bir tek saha içinde yapabilir. Çıkın, şampiyon gibi oynayın ve sahada konuşun.”

‘Oynat bizi hocam!’

Osmanlıspor maçına sanki bir derbi maçına çıkacak gibi hırslı bir şekilde hazırlanan sarı-kırmızılılarda sakat oyuncular teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kapısını aşındırmaya devam ediyor. Omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle Madrid’e götürülmeyen Burak, özel bandaj ile idman yaparken, Semih ve Chedjou’nun da sağlık sorunları devam ediyor.

Her şeye rağmen bu sezon ilk kez taraftarlarının önüne çıkacak arkadaşlarını yalnız bırakmak istemeyen 3’lü, Hamza Hamzaoğlu’da “Hocam bizim için bu maç çok önemli. Sizden 11’de için şans 
bekliyoruz” ricasında bulundular. Oyuncularının bu fedakarlığından oldukça etkilenen başarılı çalıştırıcı son kararını bugün verecek.