Galatasaray, Konyaspor'u deplasmanda 5-0 gibi farklı bir skorla geçerken, Sarı Kırmızılı takımın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu maç sonu açıklamalarda bulundu.

İşte Hamzaoğlu'nun o açıklamaları;

"Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Maça iyi başladık ve gole rağmen aynı performans devam etti. Ancak maçın son 15 dakikasında bir düşüş oldu. Ama bu da bize ders oldu, yorgunken nasıl oynamamız gerektiği konusunda. Bundan da memnunuz. Oyuncularım sonuna kadar mücadele ettiler, iyi bir maç oldu bizim için. Konya çok iyi bir takım çünkü. Hem geride hem ileride iyi oyuncuları var. Bu yüzden bu skordan memnunuz.

Ben bir şey yapmadım, bu başarı futbolcuların kendi arzuları ve isteklerinden ortaya çıktı. İnşallah bu takım böyle devam eder. İnşallah sezon sonuna kadar devam eder.

Semih'in arka adalesinde ufak bir batma olmuş, ben de risk etmek istemedim. Ben oyuncularıma her zaman söylüyorum en ufak olayda bana haber verin diye. Devam etse 2-3 hafta süren bir sorun olabilirdi.
Ben maçı kenarda yaşıyorum.. 
En az diğer takımlar kadar şampiyon adayıyız. Taraftarımızın da buna inanması sevindiriyor. Çünkü biz bir bütünüz, biz bir takımız..

Sneijder'i solda kullanırken hem de Emre'yi sağda kullanırken orta sahaya gelmelerini bekliyoruz. Ama ileride değişebilir.

Hamit arada sırada bu konuşmaları yapıyor. Doğruları konuşuyor, hak veriyorum. Kendi bakış açısını yansıtıyor, bugün attığı gole de çok sevindim.

Karabükspor'a giden oyuncularımız için yönetimle fikir alışverişinde bulunduk. Genç arkadaşlarımızda da gelişmeler olabilir.

Bundan sonra göreceksiniz kazanırken de, kaybederken de aynı şeyleri yapmaya devam edeceğiz. Eksiklerimiz var ancak her hafta üstüne koyarak gideceğiz.

Sadece oynayan bir 11'imiz yok bizim. İstanbul'da kalan ve 11'de oynayabilcek oyuncularım da mevcut. Onları da kutluyorum.."