Maça çok kötü başladıklarını söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Rakibimiz de her topta uzun oynayınca mesafe açıldı, çok tehlike yaşadık. Her şeye rağmen ilk yarıda 4-5 pozisyonumuz vardı. Buna karşın gol yedik, 2-0 ile girdik devreye. İlk yarıda sesimizi duyuramadık, sahada kendi başına mücadele eden oyuncular vardı. Devre arasında daha yakın oynamamızı, önde oyunu tutup, sonra golü aramamız gerektiğini anlattık. Bugün belki göze hoş gelen bir oyun çıkmadı ortaya ama, taktik açıdan iyi bir mücadele oldu" dedi. 

HER şeye rağmen ilk yarıda 4-5 pozisyonumuz vardı. Buna karşın gol yedik, 2-0 ile girdik devreye. İlk yarıda sesimizi duyuramadık, sahada kendi başına mücadele eden oyuncular vardı. Devre arası daha yakın oynamamızı, önde oyunu tutup, sonra golü aramamız gerektiğini anlattık. Belki göze hoş gelen bir oyun olmasa da mücadele iyiydi.
 
‘ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN’
 
ABDURRAHİM Albayrak iyi şu anda. Tansiyonu çıkmıştı. Düşürdüler, tekrar çıktı. Şu anda hastaneye gidiyor, inşallah bir şey olmaz, çünkü ondan önemli bir şey olamaz.
 
DERBİYİ izleyeceğiz. Bizim için hayırlı olsun. Sıralamanın önemli olduğunu düşünmüyorum şu an. Önemli olan kazanmamız ve sezonu üstte bitirmemiz. Bu 3 puan olmasa anlamı yoktu derbinin bizim için” dedi.