Pes etmeyen bir takım yaratmak istediklerini ifade eden Hamzaoğlu

, "4 maçtan sonra ufak bir düşüş bekliyorduk ancak bu kadar beklemiyorduk. İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık, ikinci yarıda daha istekli, daha arzulu oynadık. Mersin çok iyi bir takım ve bize karşı da çok iyi mücadele ettiler. Rıza hocayı da tebrik ediyorum. Bizim açımızdan çok zor bir maç oldu ancak pes etmedik ve son ana kadar mücadele ederek kazanmayı bildik, oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"OLMAMASI GEREKEN ŞEYLER OLDU"

Devre arasında soyunma odasında futbolcularla yaptığı konuşmayı da anlatan Hamzaoğlu, "İlk yarıda bazı pozisyonlardan dolayı, futbolcularımız ile hakem arasında yaşanmaması gereken diyaloglar yaşandı ve bu da konstanrasyon sorununa yol açtı. Devre arasında bu konuda futbolcularımız ile konuştum ve hakem ile konuşmalarının bir getirisi olmayacağını ve gücümüzün saha içerisinde hakeme yetmeyeceğini söyledim. Daha sonra oyuna daha fazla konsantre olduk" şeklinde konuştu.

"BIRAKIN HAKEMLER İŞLERİNİ YAPSIN"

Basın toplantısında da hakemler ilgili yorum yapan genç hoca, "Hakemlerimizin kesinlikle kasıtlı olduğuna inanmıyorum. Zaman zaman aleyhimize karar veriliyor, biz de isyan ediyoruz. Belki haksız yere de bağırıp, çağırdığımız oluyor. Ama biz nasıl insansak, onlar da insan. Onların da hataları olacak. Sadece büyük takımlar kollanıyor diye düşünmüyorum. Belki stat, atmosfer etki altında kalıyorlardır. Ama çok fazla eleştirmeden, işlerini doğru yapmalarına müsaade etmek lazım." diye konuştu.

"BAZI OYUNCULARIM BAZI ŞEYLERİ YAPAMADILAR"

Sabri ve Melo'nun performansını değerlendiren Hamzaoğlu, Bazı şeyleri, bazı oyuncularım bugün yerine getiremediler. Önde kaldılar, geriye dönüşleri yavaş oldu. Ama sorun değil, bundan sonrası için aynı şeylerin olmayacağını düşünüyorum. Ben Melo'dan memnunum, diğer oyuncularımdan da memnunum. Bence bir sıkıntı yok. Sabri bugün ilk yarıda çok etkisiz kaldı. Sadece sol kanadı kullandık, sağdan getiremedik topu. 2. yarıda Hamit ile orayı hareketlendirmek istedik, performasından memnunum." şeklinde yorum yaptı.

"FATİH TERİM BANA YARDIMCI OLUR"

Fatih Terim ile görüş alışverişinde bulunup, bulunmadığı sorulan antrenör, "Fatih hoca ile bir şey konuşmadım, ama gerekirse konuşurum. Kendisi bana yardımcı olur. Sadece buraya ilk geldiğim zamanlar ziyarete gittiğimde biraz konuştuk. Takımla ilgili de pek bir şey konuşmadık diyebilirim" diyerek sözlerini noktaladı.