Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Rakibimiz Trabzonspor'un iyi bir kadrosu var. Maçın sonuna kadar disiplinli, stratejik oynamak zorundaydık. Oyuncularım da bunu başardılar, hepsini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın zor saha koşullarında oynandığını ifade eden Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Yumuşak bir zeminde oynandı maç, oyuncular zorlanmasına rağmen iki takım da futbol oynamaya gayret etti. Trabzonspor'u da tebrik etmek istiyorum. Zor bir maçı kazandık, şansa kazandık. Bir sürü top direkten döndü, Allah bugün bize yardım etti. Bundan önceki maçlarda biz kaybettik, benim yüzümden kaybettik ama bugün kazandık, şükürler olsun."

Hamzaoğlu takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki bir soru üzerine şöyle konuştu:

"Bir kere hiçbir yere gitmiyorum onu söyleyeyim. Herkes gitmemden çok mutlu olacak bunun farkındayım ama gitmiyorum. Niye istediklerini bilmiyorum, onlara sormak lazım. Ben mücadeleden kaçmam sonuna kadar da savaşırım inşallah bunu da herkes görecek. İnşallah şans da sonuçlar da yanımızda olur. Biz elimizden geleni bundan önceki maçlarda da yaptık, her zaman yaptık, kazanamadık. Daha iyi oynadığımız, daha fazla gol pozisyonu ürettiğimiz maçları kaybettik ama bugün kazandık. Değişen bir şey yok ben hala kötü hocayım ve takımım şükürler olsun hocasız. Hem geçen sene 3 kupayı aldı, hem bu sene Trabzon'da maçı kazandı."

Oyuncularını birlikte mücadele etmelerinden, arkadaşlıklarından dolayı tebrik eden Hamzaoğlu, "Başkanımıza da buradan geçmiş olsun diliyorum tekrar. Onun da üstüne çok geliniyor. Ben tabi üzülüyorum birçok şeyler konuşuluyor bizler için. Üzülüyorum ama kendi adıma değil konuşanlar için üzülüyorum. Bunun sonunda pişmanlık da var. Biz yolumuza devam ediyoruz. Fazla da bir şey söylemek istemiyorum. Yeterince de söylemişimdir" diye konuştu.