Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Torku Konyaspor'u 4-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE HAMZAOĞLU'NUN SÖZLERİ...

"Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Eskişehir'den iyi oynamadan döndük. Ama bugün iyi bir oyunla galibiyet aldık. Güzel bir maç oldu bizim açımızdan. Hayırlı olsun. Taraftarlara da, hafta arası olmasına rağmen 
desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum."

BURAK YILMAZ İÇİN...

"Burak iyiydi, golünü de attı. Sahada kaldığı sürece görevini de yapmaya çalıştı. İlk maçı için 55 dakika normal, iyi süre aldı. Önümüzdeki haftadan itibaren daha da artacaktır. Kupada sonuna kadar gidip, kupayı almak istiyoruz. İnşallah hayırlısı olur."

ZEMİN İÇİN TEŞEKKÜR

"Zemin çok önemli, belki geçen hafta Eskişehir'de o yüzden oynayamadık. İyi futbol iyi zeminde oynanıyor. Zeminlere iyi bakan bütün çalışanlara teşekkür ediyorum"

KONYA'YA KARŞI GELEN GOLLER...

"Oyuncularımız Konyaspor'a karşı 2 maçtır iyi konsantre oluyor. Onların oyun anlayışı da etkili oluyor, pasla çıkmaya çalışan bir takım. Biz de onları kapatıp, durdurmaya çalıştık. Belki bu da etkili olmuş olabilir."

OLCAN'IN SOL BEK OYNAMASI

"Zaman zaman oyuncuların yerini değiştiriyoruz diye eleştiriliyoruz, ama benim de oyuncularımı görmem lazım. Olcan bizi Eskişehirspor maçında öyle bir hamle y