Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bu takımın formasını giyen, yükünü omuzlarında taşıyan, mücadele eden hiçbir futbolcu ıslıklanmayı hak etmiyor." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda konuk ettiği Yomraspor'u 3-0 yenerek adını gruplara yazdıran Bursaspor'da Hamzaoğlu, maç sırasında bazı taraftarların Bilal Kısa'yı ıslıklamasına tepki gösterdi.

Hiç bir futbolcunun ıslıklanmayı hak etmeyeceğini belirten Hamzaoğlu, "Bu takımın formasını giyen, yükünü omuzlarında taşıyan, mücadele eden hiçbir futbolcu ıslıklanmayı hak etmiyor. Bazı taraftarların sezonun ikinci haftasında yaptığı ıslıklama tepkisi yine hortladı. Ben gerçek Bursaspor taraftarlarının böyle bir tepki vereceğini düşünmüyorum. Bu tepkiyi verenlerin Bursaspor'un geleceğini ve menfaatlerini düşündüğüne inanmıyorum. Hiçbir futbolcuma böyle tepki verilmesine müsaade etmem. Bilal Kısa'yı alkışlayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kupada gruplara kalarak istedikleri sonuca ulaştıklarını kaydeden Hamza Hamzaoğlu, Yomraspor'un da iyi mücadele ettiğini, futbolu çirkinleştirmediğini söyledi.