Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şu ana kadar Bilal Kısa’yı resmen renklerine bağlayan, Jem Paul Karacan’la ise prensipte anlaşan sarı-kırmızılıla ekibin hocası Fenerbahçe olan sözleşmesi sona eren Mert Günok ile ilgilendiklerini açıkladı.

Egemen Korkmaz’ın transfer gündemlerinde yer almadığını ifade eden Hamzaoğlu, “Stoper bölgesinde bir ihtiyacımız görünmüyor şu anda. Dany de dönüyor, onu da görmemiz gerekiyor ve kendisi kampa da götüreceğiz. Amrabat konusunda ise kendisi gitmek isterse ve kulüpler anlaşırsa gidebilir” dedi.

Galatasaray’ın hücum bölgesinde yaptığı hamleler hakkında da konuşan başarılı teknik adam, “Niasse gibi biri aramıza katılacak. Niasse de düşündüğümüz oyunculardan biri. Niasse, çabuk, süratli ve defansın arkasına koşuları olan bir futbolcu. Benim kullanabileceğim bir oyuncu, bize faydasının olabileceğini düşündüğüm bir oyuncu ama farklı bir özelliği sahip oyuncu da olabilir. Sadece Niasse değil diğer isimler de gündemimizde, farklı planlar yapıyor. Elimdeki oyuncular da çok kaliteli ve bu kadro ile de Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.