Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’ın Bilal Kısa'yı vermek istemesi halinde buna ‘hayır’ diyemeyeceğini söyledi.
 
Yeni Yüzyıl gazetesine konuşan Hamzaoğlu transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, Galatasaray’da forma giyen eski gözağrısı Bilal Kısa ile ilgili iddialar hakkında, “Bilal konusunda şimdilik bir gelişme yok. Ancak eğer Galatasaray Bilal’i vermek isterse düşünmeden kadromuza katarız” dedi.
 
Hamzaoğlu, Bursaspor camiasının heyecanla beklediği Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Batalla için ise, “Rakamlarda küçük pürüzler kaldı. Yönetim bunların giderilmesi için çalışıyor” açıklamasını yaptı.
 
"İLK 5'E GİRERSEK BÜYÜK İŞ YAPMIŞ OLURUZ"
 
Hamzaoğlu Bursaspor’un başında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Tüm Türkiye’nin bana verdiği destek beni gururlandırıyor. Cumhurbaşkanımızın stat açılışında 'Hamza Hoca ile Bursaspor büyük başarılar elde edecektir' sözleri bana ışık olacaktır. Bursaspor büyük bir camia, süper Ligde zirveyi görmüş bir camia Bursaspor’a yine böyle büyük bir zafer yaşatmak zorundayız bu sorumluluğu bilerek üstlendik” diye konuştu.
 
Bursaspor çalıştırıcısı, kendisi için öncelikle disiplinin geldiğini ifade ederek, “Zaten hep çalıştığımız kulüplerde bu özelliklerimizle bir adım öne çıktık. Bursaspor forması altında da bu böyle devam edecek. Bu yıl ilk 5’e girebilirsek büyük iş yapmış oluruz sonraki yıllarda da tabii ki gözümüz zirvede olacak. Bursa’da her zaman patlama yapabilecek bir atmosfer var” dedi.