Pozisyonlara rağmen golü bulamadıklarını belirten Hamzaoğlu, "Kazanan takım Fenerbahçe oldu, tebrik ediyorum. İyi bir mücadele oldu. Maçın başından sonuna kadar kazanmak için iki taraf da elinden geleni yaptı. Golü atan Fenerbahçe oldu, kazandı. Yolumuza devam edeceğiz. 11 tane maçımız var, aynı şekilde devam edeceğiz" dedi.

"TEBRİK EDİYORUM OYUNCULARIMI"

Oyundaki düşüşlerinin nedeni sorulan teknik adam, "Maça iyi başladık, pas yaparak başladık. Rakibin baskısına baskı ile karşılık verdik, pozisyonları değerlendiremedik. Geriden çıkışlarda daha sonra uzun top tercihimiz dağılmamıza neden oldu. Onu durduramadık, sesimizi duyuramadık. Kolay bir maç değildi, bazı oyuncularımızın çabuk oyundan düşmesi ve oyuna giren oyuncularımızın da beklenen performansı gösterememesi etkili oldu. Ben yine oyuncularımı kutluyorum. Kazanmaya yakın bir mücadele ortaya koydular, ama kazanamadık. Tebrik ediyorum oyuncularımı" ifadelerini kullandı.

EMRE ÇOLAK DEĞİŞİKLİĞİ GEÇ Mİ YAPILDI?

"Emre 3. değişikliğimizdi, geç kullanmak zorunda kaldık. Hakan'ın sakatlığı oyun anlayışımızı etkiledi. Koray iyi mücadele etti ama, o biraz etkiledi bizi. Her şeye rağmen iyi mücadele ettiler. Wesley orta sahada daha etkili olabilirdi, ama topla fazla buluşturamadık."

FENERBAHÇE'NİN MAÇ SONUNDAKİ YTEZAHÜRATI...

"Kötü olan her şeye karşıyız. Normal olarak sevinecekler, ama küfür falan varsa onu bilemiyorum. Onun yorumunu kendileri yapacaktır herhalde. Sabri de kazanmak istiyor, topla buluşmak istiyor. Belki Umut da görmedi onu, kızması normal. İstediğimiz kadar uyumlu oynamadılar belki ama, ikisi de görevini layıkıyla yerine getirdi."

SABRİ'NİN FİZİKSEL EKSİKLİĞİ VAR MI?

"A2'den buraya geleli Sabri aylar oldu, bir eksiklik varsa bizim sorunumuz. Yorulmuştur, gelememiştir, normal bu. Emenike ile mücadele etti, onu da unutmayın yani."