Basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştiren Hamzaoğlu, Rodriguez transferine ilişkin yaptığı açıklamada, "Rodriguez'i izledim. Scout ekibi de raporları hazırladı. Sağda, ortada ve solda oynayabiliyor. Genç bir oyuncu. Daha kesin almadık, görüşmeler sürüyor. Büyük ihtimalle anlaşma noktasına geldik. Bu işler imzalanmadan netleşmiyor" dedi.


Stoper mevkiine genç bir oyuncu düşündüklerini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "Oraya yüksek maliyetli oyuncu almak istemiyoruz. Kiralık düşünmüyoruz. Alırsak bizimle beraber olduğu süreyi önümüzdeki yıllarda bizim lehimize çevirebileceğimiz bir oyuncu olsun istiyoruz" diye konuştu.

"FORVETE ACİL BİR İHTİYACIMIZ YOK"

Forvet mevki için ise acil bir ihtiyaçlarının olmadığını dile getiren Hamzaoğlu, "Forveti de bulabilirsek alacağız. Bulamazsak böyle devam edecek. Acil bir ihtiyacımız yok. Podolski'de iyi bir durumda" diye konuştu.

"MELO GİTMEK İSTİYOR"

İtalyan ekibi Inter ile anlaşma sağladığı iddia edilen Felipe Melo konusuna da açıklık getiren deneyimli çalıştırıcı, "Melo gitmek istiyor ama şartlar var. Gitmiş olsa burada olmaz. Şu an da bizimle beraber. Görüşmeler sürüyor" dedi.

İtalyan basınında çıkan ve Melo'nun Çarşamba günü Inter'e gideceği ile ilgili haberlerin hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, "Bununla ilgili bilgim yok. Demek ki onlar öyle bir gün belirlemiş" dedi. 

Genç kaleci Eray İşcan'ın hazırlık maçlarındaki performansını beğendiğini ancak yine de kaleci ihtiyaçlarının olduğunu belirten Hamzaoğlu, kampın ardından bazı oyuncularla da yolları ayıracaklarını söyledi