Galatasaray'da 3 kupa kazanan ancak yaptığı işler ve açıklamalarıyla sürekli tartışma yaratan Hamza Hamzaoğlu, yine çarpıcı ifadeler kullandı. 

Geçtiğimiz yıl Galatasaray’ı çalıştırırken Türkiye Kupası ve Süper Kupayı’yı Bursaspor’un elinden aldığının hatırlatılması üzerine espri yaparak, “İki kupa borcum var, onları ödemeye geldim” diyen Hamzaoğlu, şunları ifade etti:

“Türkiye Kupası’nda biraz da şans Galatasaray’dan yanaydı. Bursaspor o gün daha etkili oynadı. Maç Bursa’da. Seyirci avantajı, şehir avantajı her şey Bursaspor’un lehineydi. Maç da öyle gelişiyordu. Ancak sonuçta kupa Galatasaray’ın oldu. Herkes beni 3 kupalı hoca olarak lanse ediyor. Şunu söylemeliyim. 3 kupa alınırken o takımın başında hocaydım. Kimsenin tek başına bir şey yapmaya gücü yetmez. Benim evimde 3 kupa yok. Galatasaray’ın müzesinde duruyor. Bizde fotoğrafları var sadece.

Elbette gururluyum bana nasip olmasından dolayı. Mutlaka bizim de katkımız var. Kimse bunu göz ardı edemez. Ama tek başıma bir şey yapmadım. Bunu yineliyorum. Bu bir ekip işidir. Herkes kendi üzerine düşeni en iyi şekilde yaptığında işte o fotoğraf ortaya çıkıyor. Burada biraz önce de dediğim gibi herkes birbirine saygı duyacak, birbirinin görevini rahat yapmasını sağlayacak.”

Galatasaray döneminde Hamzaoğlu: Tarlamızdaki çilekleri gören yok

Kadro yapılanmasını sağlam kuramayan 3 kupalı hocamız, bugünlerde taraftarın en çok eleştirdiği isimlerin başında geliyor.

Posted by Galatasaray Gazetesi on 10 Ocak 2016 Pazar