Hamzaoğlu, TFF Süper Kupa finalinde Bursaspor'u 1-0 yenerek kupayı kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen sezonu iki kupayla kapattıktan sonra Süper Kupa'nın kendileri açısından ayrı bir anlam kazandığını söyledi.

Bazı oyuncularının tam performansına ulaşmadığı için sahada sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Hamzaoğlu, "Bursaspor'un önemli atakları da oldu ama takım güven veriyor. Skora göre oynamayı, galibiyete gitmeyi biliyor. İnşallah bu sezonda da bunu devam ettireceğiz. Oyun olarak bugünden daha iyisini oynamak zorundayız. Süper Kupa camiamıza hayırlı olsun. Kupayla kapatmıştık, kupayla açtık. Umarım ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde bu performansımızı artırırız" diye konuştu. 

'Galatasaray ne kadar hak ettiyse biz de o kadar hak ettik'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, oyuncularının ortaya koyduğu performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Galatasaray kupayı ne kadar hak ettiyse, biz de o kadar hak ettik" dedi. 

Final maçının dünkü basın toplantısında takımdaki sıkıntılarla ilgili bilgi verdiğini hatırlatan Sağlam, şöyle devam etti: 

"Maçın genelinde tam anlamıyla bu sıkıntıları yaşadık. Kupayı Bursa'ya getirmeyi çok istedik, oyunun genelinde de bu isteği sahaya yansıttık. Oyuncularım, maçın 90. dakikasına kadar oyunu dengelemek ve kupayı kazanmak için ellerinden geleni ortaya koydu. Hepsini tebrik ediyorum. Fiziksel olarak eksiklerimiz olmasına rağmen ikinci yarıda oyunun hakimi bizdik. Rakibi kendi alanına hapseden ve pozisyon üreten ancak içeri sokamayan bir görüntü sergiledik. Üstün oynadığımız bir oyunda maalesef gol bulamadık. Galatasaray kupayı ne kadar hak ettiyse, biz de o kadar hak ettik."

Ibra ve Volkan açıklaması

Hamzaoğlu, İbrahimovic ve Volkan Şen’in transferleriyle ilgili soruyu, "İbrahimovic’i taraftar istiyor. İbrahimovic, kimsenin hayır demeyeceği bir oyuncu ama her şeyin bir bedeli ve uyumu var. Bunları düşünerek transfer yapmak zorundayız. Almış olsak kadromuza renk katar, taraftar da mutlu olur. Kendisiyle hiç görüşmedik ama gelirse de hayır demeyiz. Volkan Şen ile ilgili bir düşüncemiz olmadı. Bu şekilde devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda her şey netleştiğinde, gerekirse 1-2 nokta transfer yaparız" diye yanıtladı.