Sarı kırmızılıların başarılı teknik adamı, Melo'nun 'Antep her maç böyle oynasa şampiyon olur' sözleri ve Okan Buruk'un 'Melo'ya kırmızı kart çıkmadı' yorumlarını şöyle değerlendirdi:

"Bence Melo gereksiz konuşmuş. Hakem konusuna gelince, her iki takım için de hatalı kararları olabilir. Rakibimiz de bize karşı sert oynadı. Bunları kovalayacak olursak, diğer işleri bir tarafa koyup, sadece bunlarla uğraşmamız gerekir. Kasıt olduğunu düşünmüyorum. Okan'ın görüşüne de saygı duyuyorum" şeklinde görüş belirtti.

FELİPE MELO NE DEMİŞTİ?

Espirili bir dille karşılaşmayı yorumlayan Melo, "Rakibi tebrik ediyorum. Bugün inanılmaz bir mücadele sergilediler. Her takıma karşı böyle oynasalar şampiyonluğa oynarlar. Keşke herkes Umut gibi olsa. Soyunma odasında bunu söyledim arkadaşlarıma. Savunma ve hücumda sürekli koşan bir Galatasaray olması gerektiğimi söyledim. Kritik bir galibiyet aldık ve yolumuza devam ediyoruz. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi.

Sahalara erken dönmesiyle ilgili olarak da konuşan tecrübeli futbolcu, "Türkler dinini en iyi şekilde yaşıyorlar. Bizim dinimiz farklı olabilir ama Allah'a inancımız sonsuz. Ben hep döneceğim diyordum. Tanrı'ya olan dualarım da kabul oldu ve sahalara döndüm. Taraftar beni Pitbull diye çağırıyorsa benim güçlü olmamdan dolayı. Tabii ki Brezilya'ya tatile gitmedim. Çalıştım ama sonuç olarak tanrının yardımıyla sahalara döndüm." ifadelerini kullandı.