Galatasaray teknik ekibi, sakat oyuncuların bir çoğunu Karabükspor maçına yetiştiren sağlık heyetine teşekkür etti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Bruma ve Sabri'nin iyileşmesiyle Karabükspor mücadelesinde iki oyuncusundan da faydalanmıştır.

Portekiz 21 yaş altı takımında sol üst adelesinden ve dizinden sakatlanan Bruma'ya özel bir program uygulandı. Genç oyuncu, Karabükspor maçında 90 dakika oynayabilecek seviyeye getirildi. Mücadelede Hamzaoğlu'nun şans verdiği Bruma, özellikle ilk yarı oynadığı futbol ile beğeni topladı.

Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan ve Kasımpaşa maçına tek antrenman ile çıkan Sabri Sarıoğlu da Karabükspor önünde sahadaki yerini aldı. Henüz fiziksel olarak tam kapasite ile oynayamayan Sabri, deneyimi ve mücadelesi ile takdir topladı.


Karabükspor maçında riske edilmeyen Burak Yılmaz, önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlayacak. Yıldız golcünün sol arka adelesindeki sakatlığın nüksetme ihtimaline karşı Karabükspor maçında oynatılmadığı belirtildi.


Tedavisi biten Semih Kaya ise kondisyon eksiğini tamamlamaya çalışıyor. Genç stoper uzun süredir formadan uzak kaldı. Tedavisi biten Semih, önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlayacak.


Florya'da fizyoterapist eşliğinde hazırlıklarını sürdüren Felipe Melo'nun da tedavisinin beklenenden daha iyi geçtiği ifade edildi. Brezilyalı futbolcu saha çalışmalarına devam ediyor. Bel fıtığı ameliyatı olan ve sezonu kapatma riski bulunduğu iddia edilen Melo, 2 hafta sonra takıma dönmeye hazırlanıyor.