Süper Lig'de deplasmanda Akhisar  Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu,  "Kalan maçları en iyi şekilde geçip, kayıpsız yol alıp inşallah şampiyon olmayı arzuluyoruz" dedi. 

Hamzaoğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, rakiplerinin  haftayı galibiyetle tamamladığını, o nedenle kazanmaları gereken bir müsabakaya  çıktıklarını söyledi. 

Müsabakaya çok iyi başlayamadıklarını kaydeden Hamzaoğlu, "Burak'la  skoru yakaladıktan sonra oyunu elimizde tutmaya çalıştık. Son dönemde skora  yönelik oyun daha fazla ortaya çıkacak. Bugün de böyle oldu. Akhisar  Belediyespor'a başarılar diliyorum. Biz de kalan maçları en iyi şekilde geçip,  kayıpsız yol alıp inşallah şampiyon olmayı arzuluyoruz" şeklinde konuştu. 

Hamza Hamzaoğlu, maç içinde Yasin Öztekin ve Bruma'nın yerlerini  değiştirdiğinin hatırlatılması üzerine, "Maçtan önce konuştuk, çözüm  bulamadığımız takdirde Bruma ve Yasin'in yerlerini değiştirmeyi düşündük,  oyuncularım da yaptı bu değişikliği" ifadelerini kullandı. 

Maç bitimine doğru Akhisar Belediyespor tribünlerinden kendisine  yönelik tepki olduğunun söylenmesi üzerine Hamzaoğlu, şunları kaydetti: 

"Bana yönelik bir tepki değildi. Sadece karşı tribünde bir pankart  vardı. Geçtiğimiz maçtaki gol sevincimize kırılmışlar, o sevincimiz abartılı bir  sevinç değildi. O müsabakada ligdeki ilk maçıma çıkmıştım ve maçtan önce Burak'la  konuşmuştuk. Burak Yılmaz da gol atmıştı, oradaki sevinç Burak'ı kazanmanın  mutluluğuydu. Maçlarda rakibimin kim olduğuna dikkat etmem. 5-10 kişinin yaptığı tepkiyi tüm Akhisarlılara mal etmem mümkün değil. Beni bilenler biliyor, onlar da  bize yeter. İnşallah Akhisar iyi şekilde yoluna devam eder. Ben hala onlarla  seviniyor, onlarla üzülüyorum." 

Burak Yılmaz'ın golcülüğünü bir kez daha gösterdiğini kaydeden  Hamzaoğlu, "Maçın başında savunma anlamında çok bir şey yapmadığı için rakip  üzerimize geldi. Wesley Sneijder'in şutunu iyi takip etti. Bunlar özel oyuncular.  Burak'ı sahada bunun için tutuyoruz" diye konuştu.