Bel fıtığı nedeniyle dün sürpriz bir şekilde ameliyat olan ve 4-6 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Felipe Melo, Hamza Hamzaoğlu'nun elini zora soktu. 

Selçuk ile birlikte orta sahanın önemli parçalarından biri olan Melo'nun yokluğunda, Hamzaoğlu'nun elinde 3 alternatif bulunuyor.

Deplasmanda kazanılan Medicana Sivasspor karşılaşmasında Selçuk'un partneri olarak forma giyen Hamit Altıntop'un eski günlerinden uzak olmasına karşın gösterdiği performans Sarı-Kırmızılıları memnun ederken, cuma günü oynanacak Kayseri Erciyesspor mücadelesinde de 32 yaşındaki oyuncunun ilk 11'de forma giymesi bekleniyor. Melo'nun yerine oynaması muhtemel ilk isim Hamit Altıntop olarak göze çarpıyor.

Yekta hazır kıta!

Hamzaoğlu'nun Hamit'ten sonraki ilk alternatifi de Yekta Kurtuluş...

Devre arasında takım bulması halinde gitmesine izin verilen deneyimli oyuncu, bu sezon gösterdiği performansla hayal kırılığı yaşatsa da, Hamit'in sezon sonuna kadar yüksek tempoda oynamasının zor görünmesi sebebiyle, orta sahada ki dar rotasyonda kendisine bir şekilde yer bulacak.  

Dzemaili de var

Sezon başında Pandev ile birlikte Napoli'den transfer edilen performansıyla taraftarın gözüne girmeyi başaramayan Blerim Dzemaili Hamzaoğlu'nun 3. alternatifi...

Geçirdiği sakatlığın ardından formayı unutan İsviçreli oyuncu, Hamzaoğlu'nun görev vermesi halinde Melo'suz orta sahada kendisini göstermek için bir şans daha bulacak.