Kolombiyalı golcü Harold Preciado, Türkiye'ye transfer olacak mı? Adı, son günlerde özellikle Galatasaray ile anılan Preciado, Kolombiya medyasına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kolombiya'nın Deportivo Cali takımında forma giyen 22 yaşındaki forvet, ''İyi bir teklif alırsam, giderim'' dedi.

Preciado, ''Deportivo Cali'den ayrılacak olmam hakkında ben de pek bir şey bilmiyorum. Ayrılacağım hakkında çok sayıda dedikodu var ama şu ana kadar takım başkanından bana gelen bir bilgi yok. O yüzden hala Deportivo Cali oyuncusuyum.'' sözlerini kullandı.

Diğer bir Kolombiya takımı National'den teklif aldığını açıklayan genç forvet, ''Takımlar anlaşmıştı ancak Kolombiya'da Cali'nin bana verdiklerini National'a götürmem doğru olmazdı. Eğer, Avrupa'ya transfer olursam, Deportivo Cali'ye geri dönmek için kapıların açık olmasını istiyorum. Transfer hakkında bilgi sahibi değilim. Ortalıkta çok dedikodu var. Başkan ile bir görüşme yapacağım, ardından netlik kazanır.'' şeklinde konuştu.

''TÜRKİYE'DE ÇOK İYİ FUTBOLCULAR VAR''

Harold Preciado, son olarak Türkiye'ye transfer söylentileri hakkında konuştu. 22 yaşındaki forvet, ''Türkiye'de çok sayıda iyi futbolcu var. Gitme fırsatım olursa ve iyi bir teklif alırsam, giderim. Aksi taktirde Deportivo Cali'de kalırsam yüzde yüzümle oynayamaya devam edeceğim. Ara transfer döneminde beni takımda tutarlarsa, sezonu burada şampiyon tamamlarım ve Avrupa'ya Cali ile iki şampiyonluk kazanmış olarak giderim, bu da çok hoş olur.'' dedi.