PTT 1’inci Ligi’nde üst üste gelen 1461 Trabzon ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgileriyle krize giren Karşıyaka’da teknik sorumlu Cüneyt Dumlupınar’ın istifasının ardından arayış içine giren yönetim, Yılmaz Vural’la anlaşamadı.

Futbol Şube Yöneticileri Devrim Acar, Kerim Çetin ve istifası kabul edilmeyen Mustafa Özçakar’ın görüştüğü Yılmaz Vural’ın hedefler ve parasal konularda ortak nokta bulunamadı. Karşıyaka’nın mevcut tabloyla direkt Süper Lig’e çıkacağını savunmanın mantıksız olduğunu söyleyen Vural, ekibiyle birlikte 1 sezon için 5 milyon TL isteyince taraflar sözleşme imzalamadan masadan kalktı.

ROTA ŞAŞ VE BURUK'A DÖNDÜ

Yeni teknik direktörü hafta sonuna kadar belirlemek isteyen yönetimin Vural’dan sonra görüştüğü Ümit Davala ailevi sorunlarını gerekçe göstererek, Mesut Bakkal ise Süper Lig’den teklif beklediğini söyleyerek görev kabul etmedi. Bu gelişmeler üzerine Kemal Özdeş, Ünal Karaman ve Reha Erginer’i yer aldığı yeni bir liste hazırlayan yönetim, alternatif listede Okan Buruk ve Hasan Şaş’a yer verdi.

Öte yandan futbol şubesinin sezon başından bu yana kulübe mali destek sağlayan iş adamı Erdal Acar’a devredilmesiyle ilgili görüşmeler devam ederken bu görevi sürdüren Osman Kırkpınar’ın geri plana çekilip, asbaşkan olarak çalışacağı öğrenildi.