“Galatasaray, ligde 8 puan geride, Şampiyonlar Ligi’nden elendi. Elinde bir tek Türkiye Kupası kaldı. Fenerbahçe’nin G.Saray’la Arena’da bir maçı var ama onların da şampiyonlukta bu saatten sonra çok puan kaybedeceğini düşünmüyorum.”

G.SARAY’IN 9 TRANSFERİ İNŞALLAH GELECEĞE YATIRIMDIR

“Çünkü Galatasaray’ın performansı düştü, deplasmanlarda maç kazanamıyor. Handikapları var. Türkiye liginde yabancı sayısına takılıyor. Bir türlü istenilen kadroyu kuramıyor. Galatasaray’ın devre arasında yaptığı 9 transferden neredeyse hiçbiri 11′e giremiyor. Bunlar inşallah geleceğe yatırımdır.”

GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUK ŞANSI ÇOK ZOR

“Bu saatten sonra Galatasaray’ın şampiyonluk şansı çok zor. Galatasaray’ın deplasmanlardaki maçlardan puan çıkaramaması, futbolcuların performanslarının inişli-çıkışlı olması hep soru işareti… Galatasaray’ın elinde bir tek Fenerbahçe maçı kaldı. Eğer o maçı da kazanamazlarsa zaten şampiyonluk umudu da kalmaz.”

TERİM İLE MANCINI FARKINA SEZON SONU BAKILIR

“Fatih Terim ile Mancini ile arasındaki farka sezon sonunda bakılır. Mancini ile çalışmadığım için ben ikisi arasındaki farkı bilemem.”

TEKLİFLER VAR AMA SEZON SONUNA KADAR BEKLİYORUM

“Süper Lig’den teklifler alıyorum ama ben Mayıs ayına kadar takım çalıştırmayacağımı söyledim. Sezon başında bir takımın başına geçeceğim”

Habertürk