Galatasaray'ın Malaga ile yaptığı hazırlık mücadelesi sonrasında yardımcı teknik adam Hasan Şaş açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Hasan Şaş, "Tabii ki iyi bir takıma karşı, iyi ortamda maç oynadık. Malaga geçen sezonun Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalisti. İlk yarıya baktığımız zaman istediklerimizi görebildik. Hazırlık maçlarında ikinci yarılarda değişiklik yapılıyor. Rakip de yaptı tabii ki. Diğer arkadaşlarımızı da görmemiz gerekiyor. Dediğim gibi ilk yarı istediğimizi aldık. Şimdi önümüzde önemli bir ikinci hazırlık kampı var. Bu maç için genel konuşacaksak, ilk yarıda istediğimizi aldık ve bunun üstüne koyacağız." ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK TAKIMLAR 3 GOL YEMEMELİ"

Yenilen 3 gole dikkat çeken çalıştırıcı, "Genel anlamda attığımız 3 gol için seviniyoruz ama yediklerimiz için üzülüyoruz, ama bunu çözeceğiz. 10 kişi 3. golü bulmak da çok önemliydi. Büyük takımlar 3 gol yememeli. Zorlu turnuvalarda önemli mücadeleler vereceğiz. Tam olarak hazır değiliz. Bled kampı bizim için çok önemli. Napoli maçı ve Emirates Güvenilir Bahis Siteleri Cup bizim için ölçü olacak." dedi.

"KAMP CHEDJOU İÇİN ÖNEMLİ"

Chedjou ile ilgili değerlendirmede bulunan antrenör, "Chedjou'ya Aurelien diyoruz. Aurelien, iyi bir oyuncu, uzun bir turnuvadan sona geldi. Bizim için çok önemli bir oyuncu, toparlanacaktır. Önümüzdeki kamp onun içinde çok  önemli." diye konuştu.

"MELO EN ÖNEMLİ KOZLARDAN OLACAK"

Hafta arasında takım ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan Felipe Melo ile ilgili de yorumlar yapan yardımcı hoca, "Melo, bizim için değerli bir oyuncu. Futbolculuğuna diyecek birşey yok. En önemli kozlarımızdan birisi olacak bu sezon." açıklamasını yaptı.

"SNEIJDER İYİ, DROGBA'NIN 2 HAFTASI VAR"

Mücadelede skora katkıka bulunan Sneijder ve Drogba ile ilgili de konuşan Şaş, "Hem Sneijder, hem de Drogba geçen sezon maç oynamadan geldiler. Sneijder, görüyorsunuz hem maçlarda hem de antrenmalarda çok istekli. Daha da iyi olacak. Drogba'nın iki haftaya daha ihtiyacı var. Ondan sonra o da  daha iyi olacaktır." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Sporx