Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, NTVSpor'da yaptığı yorumlarda Çek Cumhuriyeti mücadelesinde Fatih Terim'in belirlediği 11 ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Defansta Mehmet Topal'ın oynama kararına tepki gösteren Şaş, "Stoperde Ersan varsa elinde Ersan stoper oynar, Mehmet Topal önünde oynar. Ben olsam Mehmet Topal'ı bu maçta stoper oynatmazdım" derken, orta saha ile ilgili "Oğuzhan'ı bekliyordum ben açıkcası. Rakip takımın moralini bozacak bir oyuncu. Bir 55-60 dakika yararlanılabilirdi. Ozan gençliğin verdiği enerji ile daha çok cırmalar, rakibini tutar falan. Selçuk, ikili mücadelelerde Okan Buruk gibi top kapmayan bir oyuncu. Topal ile daha iyi olabilirdi. Böyle maçlarda orta sahada sertlik lazım. Çek Cumhuriyeti de sert bir takım" ifadelerini kullandı.

"Semih oyundan düşüyor"

Semih Kaya ile ilgili çarpıcı bir değerlendirme yapan eski G.Saraylı, "Ben Semih'e maçlara çıkmadan önce, 10 kişi kötü olsa bile, sen takımın en iyisi olmalısın diye uyarırdım. Arsenal maçına bakın, hep Semih'in arkasına atılan toplar. Oyundan düşüyor. Bülent Korkmaz çok mu büyük oyuncuydu. Hayır, ama oyundan düşmüyor. Ujfalusi müthiş bir oyuncuydu. Ben daha önce böyle bilmiyordum. Semih'in bugüne gelmesinin en büyük sebebi Ujfalusi'ydi" şeklinde yorum yaptı.