Fenerbahçe ve Beşiktaş’la birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Torku Konyaspor engelini zor da olsa 1-0’la aştı. Gol için 84 dakika bekleyen taraftarlar Selçuk İnan’ın golüyle rahat bir nefes aldı.
 
KALAN MAÇLAR HER YERDE
 
Alınan kritik galibiyette baş rolü oynayan isimlerin fedâkarlıkları ise dikkat çekti. Golün başlangıcındaki ortayı yapan Sneijder ağır bir gribe yakalandı ama maça serumla çıktı. Asiste imza atan Melo ağrıları nedeniyle iğneyle oynadı. 3 puanı getiren vuruşu yapan Selçuk da soğuk algınlığına yakalanmasına rağmen serum tedavisiyle 90 dakikayı tamamladı. 4 hafta kala şampiyonluk ateşi Arena’da böyle yandı. Geçtiğimiz hafta oynanan Akhisar maçında 2 gol atarak galibiyetin mimarı olan Burak Yılmaz’ın da gribal bir enfeksiyona yakalandığı belirtildi.
 
Öte yandan ligin bitimine 4  hafta kala takımın motivasyonunu artırmak için her yol deneniyor. Galatasaray teknik heyeti kalan maçların listesini Florya Metin Oktay Tesisleri’nin duvarlarına astıkları öğrenildi. Tesislerin soyunma odasında bu uygulamanın yapıldığı da belirtildi.
Bu arada Sarı-Kırmızılı yönetim de üstüne düşen görevi  yapmaya çalışıyor. Futbolcuların ödemelerini geciktirmek istemeyen yöneticiler tüm planlarını yapmış durumdalar.