DHA - Kısa sürede 9 oyuncu birden transfer eden sarı kırmızılı kulüpte özellikle teknik direktör Roberto Mancini'nin tespit edip, transfer ettirdiği oyuncular şu ana kadar sıfır katkı ile sarı kırmızılı kulüpte 6 haftayı tamamladılar.

Mancini'nin yerli transferler içerisinde bir numarası olan Salih Dursun, şans bulduğu kupa ve lig maçlarında vasatın ötesine geçemeyip savruk görüntüsüyle kulübeye bile giremez oldu. Mancini, Salih Dursun için Veysel Sarı'nın transferini bile ikinci plana itmişti. Ancak haftalar ilerledikçe Mancini'nin istemediği Veysel formayı kaparken, Salih Dursun antrenmanlarda çift kale maçlarda yedek takımda bile güçlükle şans buluyor.

Yine Mancini'nin sürpriz transferi İzet Hajroviç de Chelsea maçında ancak 30 dakika sahada kalabilirken, Rize'de son dakikalarda girdiği mücadelede etkisiz kaldı. Mancini'nin bir diğer transferi Guillermo Burdisso Tokat maçında sarı kırmızılı formayı ilk kez giydi ancak Antalya deplasmanında yenilen golde pay sahibi olunca bu kez forma yüzü göremez oldu. Mancini yabancı kısıtlaması olmayan Chelsea maçında bile Burdisso'ya forma vermedi.

Mancini'nin kendi oyuncu tarama ekibinin ürünü olan bir diğer transfer  Lucas Ontivero da sadece kupa maçlarında oynama şansı bulurken, İtalyan teknik adam genç oyuncuyu lig ve Chelsea maçları için yeterli görmedi ve formadan uzak tuttu.

G.Saray'ın yeni transferleri içinde oynayan ve takıma katkı yapan iki oyuncu var Veysel Sarı ve Alex Telles. Bu iki transferde Mancini'nin transfer planları dışında kulübün profesyonelleri tarafından gerçekleştirildi.