Futbolcular olarak 500T ile gitme fikrine sıcak bakmadıklarını belirten Baydemir, en büyük hayalinin Galatasaray’da forma giymek olduğunu söyledi.

Bu akşam Fenerbahçe ile oynayacakları Türkiye Kupası maçına 500T ile gelecek Tuzlasporlu Okan Baydemir, maç öncesinde Sporcope’a konuştu. Okan ilk maçta takımı 2-1 yenilse de oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmiş ve takımı adına tek golü atmıştı.

Fenerbahçe maçında gol attıktan sonra Okan Baydemir’in Galatasaray formalı fotoğrafları sosyal medyada yer almış bazı futbolseverlerden tepki almıştı.

"Hayalim Galatasaray forması"

“Ben doğuştan Galatasaraylıyım. O formayı da Galatasaray şampiyon olduğunda giymiştim. O fotoğraf hala sosyal medya hesaplarımda duruyor. Tepkilere rağmen silmedim. Galatasaray taraftarı ise bana çok büyük destek oldu ve ilgi gösterdi. Benim en büyük hayalim Galatasaray’da forma giymek bunu kimseden saklamanın bir alemi yok”

Okan Baydemir futbolcular olarak 500T ile gitme fikrine ise sıcak bakmadıklarını söyledi. 23 yaşındaki futbolcu “Yönetim böyle bir karar almış mecburen uyacağız. Biz futbolcular olarak böyle birşey yapılmasını istemiyoruz” dedi.

Fenerbahçe maçının kendileri için zor geçeceğini belirten Okan, “Zor geçeceğini biliyoruz, ama elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. İlk maçta gol atmıştım ama kazanamamıştık. Kadıköy’de de gol atarak bu kez kazanmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

3,5 sezondur Tuzlaspor forması giyen kanat oyuncusu Okan Baydemir, yaptığı spektaküler hareketler ve attığı goller nedeniyle taraftarları tarafından Portekizli Cristiano Ronaldo’ya benzetiliyor.