İlk yarının son anlarında sakatlanan Sneijder sedyeyle kenara alındı ve seke seke soyunma odasının yolunu tuttu. Hollandalı öğrencisini acı içinde gören Hamza Hamzaoğlu, "Bu halde ikinci yarıya devam edemezsin" dedi. Ancak Sneijder, "Çıkmam hocam! Sahaya geri döneceğim ve bu maçı kazanacağız" yanıtını verdi. Soğutucuların yardımıyla ağrısını hissetmeyen Sneijder, beraberlik golünün asistini Olcan'a yaptı. Yıldız oyuncu derbi sonrası, "1 puana sevindiniz mi" sorumuza, "Hayır mutlu değiliz. Biz buraya kazanmak için gelmiştik. Soyunma odasında da kimse sevinmedi zaten" yanıtını verdi. Derbinin ikinci yarısında bu sezonki 4. sarı kartını gören Sneijder, cezalı duruma düştü.

"Asla hafife alma"

Derbi öncesi ezeli rakibe göndermelerde bulunan G.Saray Kulübü'nün twitter hesabı maç sonrası da imalı bir mesaj yayınladı. Olcan'ın gol sevincini, Volkan'ın ise üzüntüsünü yaşadığı fotoğraf, "Bir şampiyonun yüreğini asla hafife alma" notuyla paylaşıldı.

Özbek takımı yalnız bırakmadı

Galatasaray yönetimi tam kadro olarak takım otobüsünü takip eden bir minibüsle stada geldi. Eski başkan Duygun Yarsuvat'ın yer aldığı kadroda Özbek'in Galatasaray kongre üyesi olan oğlu Gökhan Özbek de vardı. Galatasaraylı idarecileri, stat girişinde Fenerbahçe yönetim kurulu yedek listesindeki bir yönetici karşıladı.