Tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman,Ünal Aysal'ın sportif direktörlük teklifini geri çevirdiğini söyledi. 

Türk futbolunun deneyimli teknik adamlarından Hikmet Karaman
,Galatasaray'dan teklif beklediğini ve bu şansın kendisine verilmesi durumunda iyi değerlendireceğini ifade etti. Karaman, sezon başında da Ünal Aysal'dan sportif direktörlük teklifi aldığını ancak bu teklifi kabul etmediğini söyledi.

"AYSAL'IN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİM"

Galatasaray'dan şu ana kadar teknik direktörlük konusunda bir teklif almadığını belirten Karaman, "Prandelli'nin yerine gelip gelmeme kararı benim değil, bilmiyorum. Şu anda Galatasaray ile görüşmedim ve bu takımın bir teknik direktörü var. Sezon başında Ünal Aysal ile bir görüşmemiz oldu, bu görüşmede bana sportif direktörlük teklif etti ancak ben kabul etmedim. Takımı benim çalıştırmam lazım, benim olduğum yerde ya şampiyon olacaksın ya da hiçbir şey olmayacaksın. Bundan önce gittiğimiz takımlar kimsenin beklemediği başarıları elde ettik, dolayısıyla sezon başından bu yana hiçbir takımda görev almadık. Ekip olarak bir büyük takımdan teklif bekliyoruz, bu şansı istiyoruz ve bu şansı aldığımız zaman da en iyi şekilde değerlendireceğimizi biliyoruz." dedi.

"MUSLERA, 4 KM KOŞUYORSA..."

Galatasaray'ın Dortmund karşısında aldığı yenilgiyi de değerlendiren Karaman, "Muslera, ceza sahası içerisinde 4 km'den fazla koşmuş, kaleci bu. Diğer oyunculara bakıyorum 10 km koşmuş. Muslera, bir defans ya da orta saha oyuncusunun yarısı kadar koşuyorsa Galatasaray'ın Dortmund karşısında aldığı yenilginin açıklaması budur. Galatasaray'ın kadrosu, kalitesi bu değil. Galatasaray'ın bu kadrosu çok daha iyi ve farklı bir performans ortaya koyabilir" ifadelerini kullandı.