Emirates Cup’ta gelen kupaya rağmen teknik direktör Fatih Terim, transferin elzem olduğunu başkan Ünal Aysal’a ileterek isteklerini dile getirmişti. Emirates Stadı’nın dışında gerçekleşen bu konuşmanın detaylarına ise VATAN ulaştı. Fatih Terim’in isteklerine başkan Aysal, “İstanbul’a gidince yapacağımız görüşmede isimleri netleştirelim” diyerek yanıt verirken gerçekleşen toplantının ardından isimler de belli oldu.

Terim, sol bekte yaşanan sıkıntıların ardından bir kez daha Carlinhos’un alınmasını istedi. Brezilyalı oyuncu için daha önceden yapılan görüşmeler hem maliyetin yüksek olması hem de Albert Riera’nın gönderilememesi nedeniyle dururken yeniden Sambacı için girişimler başlayacak.

Sol bekteki sorunun yanı sıra Terim uzun süredir sol ve sağ açıkta oynayabilen bir hücumcu isterken ilk aday olarak Arda Turan ortaya çıkmıştı. Ancak bir türlü Atletico Madrid cephesi bu transfere sıcak bakmazken Aslan bu kez eski göz ağrısı Jefferson Farfan’a döndü. Terim, Aysal ile yaptığı toplantıda Carlinhos ve Farfan’ı isterken buradaki tek hedefi ise takımın hızını arttırmak. 

ARDA ÇIKMAZI!

Her iki oyuncunun da takımın yavaş olan oyun yapısına dinamizim katacağını düşünen Terim, Aysal’dan bu iki ismi isterken özellikle Farfan’ın kanatlardaki bu eksiği kapatacak isim olacağı ve de yeniden Schalke’ye teklifte bulunulacağı öğrenildi. 

Arda konusunda ise sarı-kırmızılılar pes etmiyor. Ancak son olarak 15 milyon Euro ve Riera’yı betsco.net teklif etmeye hazırlanan G.Saray, bu teklifin ardından bir daha İspanyol ekibinin kapısını çalmayacak. Başkan Aysal ise Atletico’nun oyuncusunu bırakma oranının yüzde 10 olduğunu da her fırsatta dile getiriyor.

Vatan