İlk olarak söz alan Yasin'in açıklamalar şöyle:

"Bu sezon istediğimiz gibi gitmedi ama yine de UEFA'ya gitmek için şansımız var. Son maçta galip gelip diğer takımların yenilmesini bekleyeceğiz. Bu akşam kazanmak için gelmiştik. Onu da aldık. İnşallah son maçı da kazanırız. Bir de final maçımız var. Onu da kazanmak istiyoruz. Umarım sezonu iyi bitirip seneye yeniden şampiyonluğa oynarız."

"HOCA VE YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ ETKİLEDİ"

"Biz öncelikle kendi başarımızı düşünmemiz lazım. Bireysel olarak. İstediğimiz gibi oynayamadık. Hoca ve yönetimden değişiklikler oldu. Böyle şeyler oyuncuları etkiliyor. Bu sene olmadı maalesef. İnşallah seneye Galatasaray gibi oynayıp şampiyon olmak istiyoruz."

EMRE ÇOLAK: "GALATASARAY İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

"Deplasmanda uzun süredir kazanmıyorduk. Bunun farkındaydık. Uzun zaman sonra galip geldik. İnşallah son maçı da kazanıp Avrupa şansı kazanmak istiyoruz. Galatasaray için bu çok önemli."

LINNES: "OSMANLI'NIN PUAN KAYBINI BEKLEYECEĞİZ"

"Çok mutluyuz. Önümüzde final maçları var. Birini kazandık. İlk 5 için çok önemli bir galibiyet aldık ama yalnızca kendi elimizde değil son maçta Osmanlıspor'un puan kaybını bekleyeceğiz. Ondan sonra duruma bakacağız."