Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son veren yönetimin, teknik direktörlerine "Burak'ı kadro dışı bırak" diyerek baskı yaptıkları ancak Hamzaoğlu'nun bu kararı uygulamadığı ortaya çıktı.

Sabah yazarı Levent Tüzemen, Antalyaspor maçının ardından kaleme aldığı yazısında "Bugün bir kaos yaşanıyorsa, bu tamamen Galatasaray'da devrim yapmaya çalışan genç yöneticilerin yönetim içinde oluşturmaya çalıştıkları güç ve ego savaşının sonucudur. Hamza Hoca'ya "Burak'ı kadro dışı bırak. Şu oyuncuyu oynatma, şu oyuncuyu kadroya alma" diyerek güçlü yönetici olamazsın" satırlarına yer verdi. Tüzemen, yöneticilerin Çaykur Rizespor maçı öncesinde yaptıkları bu teklifin futbolcuların da kulağına gittiğini ve Florya'nın bu yüzden karıştığının altını çizdi.
 
BURAK & BILIC GÖRÜŞÜYOR
 
Galatasaray'ın iki sezon önce Lazio ile ardından bu sezon başında West Ham United ile yaptığı transfer görüşmeleri sonrasında düşük teklifler nedeniyle takımda kalan Burak Yılmaz için İngiliz basını iddialı bir habere daha imza attı. İngiliz Brentwood Gazette, West Ham'ın, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in mutlaka kadrosunda görmek istediği Burak Yılmaz için Galatasaray ile görüşmelere başladığını ileri sürdü. Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, geçen hafta Londra'da katıldığı bir organizasyonda İtalyan gazetecilere "Burak için tekliflere açığız. Görüşme yapabiliriz" açıklamasını yapmıştı.