Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklama yapan Ergün, ''Bunların olması ne kulüpler ne de ülke imajı açısından iyi şeyler getirmez. Çok üzgünüz. Büyük bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Galibiyetin keyfini çıkaramadık. Futbolda her sonuç vardır. Umarım bundan böyle buna bezer olaylar yaşanmaz'' dedi.

BAKALIM TFF YÖNETİMİ NE KARAR VERECEK 

Galatasaray'ın maçla ilgili beklentisinin hükmen 3-0 galibiyet olduğunu dile getiren Ergün, ''Beklentimiz elbette 3-0 hükmen galibiyet. Ama bu Federasyon nasıl bir uygulama yapar... Hikmetinde sual olunmaz. Kararın bu hafta içerisinde verilmesi gerekir. Beşiktaş'a puan silme cezası konusunda yorum yapmam. Bilmiyorum, kurallarda böyle bir uygulama varmı'' şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ'A PUAN SİLME CEZASI GELMEZ. 3-0 HÜKMEN MAĞLUBİYET OLUR 

Eski Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan ise, ''Beşiktaş'a puan silme cezası olmaz. Böyle bir karar çok ağır ve ekstrem durumlarda olur. Fakat en az 3 maç seyircisiz oynama cezası olur. Hükmen 3-0 mağlubiyet kararı olur. Kural bunu diyor. Daha önce biz bunu bir çok kez yaptık. En yakın örneği Trabzonspor - Sivasspor maçı. Hakem soyunma odasına gitti. Tekrar çıkmadı. Sonrasında TFF tarafından verilen kararı biz 3-0 hükmen mağlubiyet olarak düzenledik. Kural bunu gerektiriyor'' dedi.