Galatasaray sezona futbol olarak iyi girmese de puanları topluyordu. Ancak Trabzonspor yenilgisi sonrası yönetim 'şampiyonluk' için kolları sıvadı.

Eren Derdiyok'tan memnun olan Galatasaray, yedeği olarak düşünülen Kolbeinn Sigthorsson'dan ise yaka silkmiş durumda. İzlandalı bir türlü iyileşemiyor. Cimbom devre arasında yeni bir Hollandalı'nın peşinde: Klaas-Jan Huntelaar...

KONTRATI SONA ERİYOR

Başkan Dursun Özbek'in devre arası almayı düşündüğü Huntelaar'ın kontratı sezon sonu bitiyor. Galatasaray, düşük bir bonservis bedeliyle Schalke'nin 33 yaşındaki golcüsünü kadroya katmaya çalışacak. Huntelaar'a da 3 milyon euro'ya yakın bir para önerileceği belirtildi- Hollandalı futbolcu da kariyerine İstanbul'da devam etmeye sıcak bakıyor.

VATANDAŞLARI DA ARACI

Bu transfer için Cimbom'un Hollandalı yıldızları Wesley Sneijder ve Nigel de Jong da devrede. İki ismin, Milli Takım'dan yakın arkadaşlarıyla görüştüğü ve Galatasaray'a gelmesi halinde çok mutlu olacağını söyledikleri öğrenildi. Klaas-Jan Huntelaar bu sezon Alman eekibi Schalke'de 7 maçta forma giydi, tek gol atabildi.

İLK SORUSU OKUL OLDU

Klaas-Jan Huntelaar'ın paradan önce düşündüğü nokta çocuklarının okulları. Yönetim, İstanbul'da yabancı futbolcuların çocuklarının gittiği okulların listesini çıkararak kaliteli eğitim garantisi verecek. Huntelaar'ın kısa süre içinde Galatasaray'a cevap verecek..