Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi maç, taraftarların sahaya girmesi sonrasında durdu. Maçın uzatma dakikalarında sahaya giren siyah-beyazlı taraftarlar maçın durmasına neden oldu.

Galatasaray 90+3. dakikada 2-1 öndeyken sarı-kırmızılı futbolcu Melo'nun Ramon'a yaptığı hareket sonrasında saha içi bir anda karıştı. Saha içinde yaşanan gerginlik tribünlere de yansıdı ve doğu kapalı tribünden taraftarlar sahaya girdi. Yaşanan olaylar nedeniyle futbolcular ve hakemler soyunma odasına gitti.

Bu süreçte iddaa oynayan taraftarlar sonucun ne olacağını merak ediyorlar. İddaalarını 1 ya da 2 olarak oynayan taraftarlar maçın tatil edilmesiyle beraber konunun nereye gideceği bilmiyorlar. İddaa.com resmi sitesinden bir açıklama yaptı. Açıklama şu şekilde:

"554 kodlu Beşiktaş - Galatasaray maçı 2. devre tamamlanmadan durdurulmuştur.Maçın programda belirtilen gün içerisinde oynanmaması durumunda maç sonucu maçın kesildiği andaki skor olarak kabul edilecektir."