GS TV'ye açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, "Üzerimizde çok büyük bir şanssızlık var. Bursa karşısında 2-0 galipken 2-2 oldu. Çok üzgünüz. Kendi hatalarımızdan dolayı böyle oldu. Çok rahat 3-0 4-0 kazanabilirdik. Bu maçın bir ayağı daha var. Bunu geride bırakıp Konya maçına odaklanmamız lazım." diye konuştu.

Takımın performansının önemine vurgu yapan Burak, "Benim performansım çok önemli değil takım kazanmadıktan sonra. Çünkü ben takım için oynayan bir oyuncuyum. Ben takımımı düşünüyorum." dedi.

'MANCINI İLE ARAM ÇOK İYİ'

Mancini ile sorun yaşamadığını belirten Burak, "Roberto Mancini ile çalıştığım için çok mutlu ve gururluyum. Onun hocalığını konuşmak bana düşmez. Bizim için bir baba gibi. Sadece ben ya da başkası değil kimseyle kötü değil. Haberlere çok üzülmüş. Arası en iyi olan belki de benim. Beni çok sevdiğini de biliyorum. Ben de onu çok seviyorum. Kaybetsek de kazansak da her zaman yanımızda. O yüzden çok şanslıyız." ifadelerini kullandı.

Sneijder ile Selçuk ve kendisinin sorun yaşamadığını vurgulayan Burak, "Wesley böyle bir şey yapmaz. Bakın gol sevincine bakın, 20-25 saniye sonra geldi bana sarıldı. Bu muymuş tepki? Artık ben bunlar hakkında konuşmak istemiyorum." dedi.

'GALİBİYET SERİMİZ BAŞLAYACAK'

Taraftarların desteğinin çok önemli olduğunu söyleyen golcü oyuncu, "Taraftarı üzdüğümüzün farkındayız. Biz TT Arena'ya çıkınca kimseden korkmuyoruz. Rakip kim olursa olsun eziyoruz, parçalıyoruz. Şu anda destek olma ve aile olma zamanı. Galatasaray camiasının büyüklüğünü şimdi gösterme zamanı. Taraftarları üzdüğümüz ve hayal kırıklığına uğrattığımız için özür diliyoruz. En kısa zamanda bunu toparlayacağımızın sözünü veriyorum. Galatasaray'ın en büyük gücü ve silahı taraftarıdır. Taraftarla sıkıntı olursa Galatasaray gücünü yitiriyor demektir. Başkalarının istediği de budur. Şimdi yolumuza odaklanıp değerlendirmeyi sezon sonunda yapmalıyız. Ligde sonuna kadar gideceğimize inanıyorum. Konyaspor maçıyla galibiyet serimizin başlayacağına inanıyorum. Allah'ın izniyle finale kalıp kupayı da alacağız." diyerek taraftara da mesaj yolladı.