Lukas Podolski ve Jem Karacan'ı renklerine bağlayan Galatasaray, iki bomba daha patlatmak üzere...

Sarı-kırmızılılar, bir süredir pazarlıkların sürdüğü Napolili Gökhan İnler ve Trabzonspor'la anlaşamayan kaleci Hakan Arıkan'ı imza aşamasına getirdi. Felipe Melo'nun takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakan yönetim, alternatif olarak Gökhan İnler'i listesine almıştı. Napoli'nin gözden çıkardığı Türk yıldızla kesin olarak anlaşma sağlandı.

TANMAN, İTALYA'DA

Futbolun sorumlusu Cüneyt Tanman, Napoli ile prosedürleri halletmek için kamptan ayrılarak İtalya'ya gitti. Sarı-kırmızılılar, Muslera'nın yedeği olarak da Hakan Arıkan'da karar kıldı. Trabzonspor'la anlaşamayan tecrübeli kaleci ile yıllık 1 milyon euro'ya el sıkışıldığı, Kayserispor'a da 1 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi. Yönetimin, Gökhan ve Hakan'ın transferlerini bugün yapılacak kongrenin ardından açıklaması bekleniyor.

DURSUN ÖZBEK YETKİYİ ALDI

Kulüp yönetim kurulu, borçların yapılandırması ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi başta olmak üzere bir dizi mali konuyla ilgili genel kuruldan oy çokluğuyla yetki aldı.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, borçların yapılandırması ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi başta olmak üzere bir dizi mali konuyla ilgili genel kuruldan oy çokluğuyla onay aldı.